Delegatima stonoteniskih klubova AP Vojvodina

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da je došlo do promene mesta i vremena održavanja Skupštine STSV. Sednica će se održati  18. aprila (utorak) u amfiteatru Spens-a sa početkom u 16 časova.

LOPTICE – Svakom klubu obezbeđene su loptice koje će biti predate njihovom predstavniku po okončanju sednice. Podela loptica vršiće se isključivo tada jer Savez nije u mogućnosti da za one, koji se ne pojave na Skupštini, čuva i skladišti robu što predstavlja dodatni trošak.

ULAZNICE – Svaki klub imaće priliku da podigne po 2 besplatne karte za utakmicu Srbija – Rusija koja je istog dana od 18 časova.

Sa velikim ponosom prenosimo izvod sa sajta Hrvatskog stonoteniskog saveza gde je javno pohvaljena organizacija utakmice ženskih reprezentacija Srbije i Hrvatske. Što možete pogledati na sledećem linku: www.hsts.hr/vijest/92-slager-1/2674-korak-do-povrtaka-u-elitnu-diviziju-ep-a-nakon-cetiri-godine

Pozivamo sve stonoteniske radnike da zajedno nastavimo sa afirmacijom stonoteniskog sporta u Srbiji i prisustvujemo novom spektaklu kada će se, nakon 21.godine u novosadskom SPENS-u, sastati Srbija i Rusija.