LIGA ŠAMPIONA ZA ŽENE!

1/4 Finale Lige šampiona: NOVI SAD – TARNOBRZEG
Stonoteniserke Novog Sada 24. januara (utorak) igraju prvu utakmicu 1/4 finala Lige šampiona protiv aktuelnog prvaka Evrope poljskog Tarnobrzega. Utakmica se igra u stonoteniskoj sali SPENS i počinje u 18 i 30. Prenos uživo biće na Arena Sport TV čiji signal ide za ettu.tv.
Iz kluba najavljuju da će ulaznice biti u prodaji već od 10. januara, a usleg velikog interesovanja biće proširen kapacitet sale sa ukupno 450 sedećih mesta.
Novina jeste tombola gde je glavna nagrada bicikl uz još preko 10 vrednih nagrada kao što je noćenje na Zlatiboru, vrednosni vaučeri za radnje mešovite robe, za benzinske pumpe ili za usluge taxi prevoza, kao i raznovrsni paketi suplemenata, vina i sportske opreme. Svaka ulaznica, koja košta 400 dinara, ulazi u tombolu. Za decu mladju od 16 godina ulaz je besplatan.
Karte je moguće kupiti radnim danima u kancelariji kluba na SPENS-u ili u kancelariji STSV u Masarikovoj ulici od 8 do 12 časova ili online uplatom na račun br: 205-515544-24 STK Novi Sad (svrha: karta za LŠ, upisati ime i prezime). Ulaznice je moguće kupiti i pred sam meč na ulasku u salu.