Održane pripreme mladih igrača STSV

Tradicionalno pokrajinski stonoteniski savez u avgustu organizuje pripreme mladih stonoteniserki i stonotenisera. Kompletna kadetska ženska reprezentacija Srbije, uz nekoliko kadeta i igrača sa šireg spiska juniorskog državnog tima pripremali su se sedam dana od 13. do 20. avgusta pod vođstvom trenera Branka Anušića i Vladimira Zakića.

– Lepo je videti na okupu toliko mladih i nasmejanih lica. Pogledali smo trening gde je uočena velika želja i posvećenost. Na to možemo biti ponosni u nadi da će ovakve i slične akcije koje su baza nacionalnom savezu doprineti stvaranju još boljih rezultata na međunarodnom planu, time vratiti popularnost i uvećati broj poklonika ovog našeg predivnog sporta – kaže predsednik STSV Milan Stanić.

– Smatram da smo u sportskom centru u Adi imali idealne uslove za rad. Sve je bilo u krugu od 500 metara od smeštaja, okružne šume gde smo sprovodili i kondicioni deo, do stonoteniske sale i restorana. Moram da pohvalim momke i devojke koji su zaista vredno radili. Imaju potencijal i oni su, uz nešto starije koji su odustvovali jer su se tek vratili sa Evropskog prvenstva, budućnost vojvođanskog stonog tenisa. Na kraju želim da se zahvalim i sparing partnerima koji su superligaški igrači i kojima nije bilo teško da se stave u funkciju za što bolje pripreme naših talenata – rekao je član IO zadužen za stručni rad Branko Anušić.